EKIPI I PROJEKTIT

Drejtuesi i projektit

Prof. Afrim Krasniqi

Instituti i Studimeve Politike

Universiteti i Tiranës dhe UAMD

Email: afrimkrasniqi@gmail.com

Ekspertë

Rigels Xhemollari – Msc. në Drejtësi

Silvana Jaupaj – Ekspertë për Zgjedhjet

Ardita Reçi – Dr. në Shkenca Sociale

Jona Karapinjalli – Msc. në Mardhëniet me Publikun

Përkthyes

Olsi Xhaferraj – Msc. në Shkenca Politike

Borana Elezi – Msc. në Marrdhënie Ndërkombëtare

Shpërnda në rrjetet sociale
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike.