ZGJEDHJET PARLAMENTARE

Nga viti 1991 janë zhvilluar zgjedhje 8 parlamentare: 1991, 1992, 1996, 1997, 2001, 2005, 2009 dhe 2013. Katër procese zgjedhore kanë çuar në rotacion politik (1992, 1997, 2005 dhe 2013), dy procese zgjedhore kanë qenë zgjedhje të parakohshme (1992 dhe 1997) si dhe dy procese zgjedhore janë pranuar nga të gjitha palët (1992 dhe 2013).

Flete votime nder vite :

Flete votimi viti 1992

flete votimi

Flete votimi viti 1997:

flete votimi 1997

Shpërnda në rrjetet sociale
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike.